Kam směřují naše další kroky?

09. 09. 2022
Autor: Bc. Tereza Leško

Záleží nám na potřebách každého našeho zákazníka, proto Ráj rozdělíme na dvě divize, které budou reflektovat individuální potřeby menších i vetších vinařů.

Kam směřují naše další kroky?
Jako mnoho společností i ta naše vznikla jako malá firma v garáži. Zatímco firma za 12 let svého působení rostla, naše vize směrem k zákazníkům zůstává stejná. A to poskytovat ty nejkvalitnější vinařské produkty a služby. Vážíme si toho, že do nás vkládáte důvěru a díky individuální péči a odbornosti jsme vaši partneři v cestě za dobrým vínem. Právě díky vaší důvěře jsme se z malé firmy o dvou lidech stali jednou z největších společností nabízející vinařské potřeby v Česku, na Slovensku a v Polsku.
 

Jak to u nás vypadá v roce 2022?

  • Aktuálně je nás v Ráji přes 20 zaměstnanců, kteří se každý den starají o vaše potřeby.
  • Jsme leadry v oblasti technologií, k čemuž nám pomáhá zastoupení top patentovaných technologií i nedávná akvizice firmy na výrobu nerezových nádrží Kovo Prudík.
  • Máme kamennou prodejnu, e-shop, rozrůstající se servisní oddělení a profesionální obchodní konzultanty.
  • Rosteme nejen v Česku, ale také na Slovensku a v Polsku.

 
Co pro vás plánujeme?

Abychom vám i při dnešní velikosti Ráje mohli poskytovat individuální služby, rozhodli jsme se naši firmu interně rozdělit na dvě divize HOBBY a PROFI. První, která bude zahrnovat prodejnu a e-shop a bude se starat primárně o potřeby menších vinařství, a druhou, pod kterou bude spadat naše obchodní oddělení zaměřující se na větší vinařství a prodej velkých technologií.


Co to znamená pro vás, naše zákazníky?

  • Rozšiřujeme obchodní tým o dva nové konzultanty, proto vám poskytneme dostupnější zákaznickou péči a rychlejší dodávky produktů.
  • Růst odbornosti díky specializaci na potřeby malých a velkých vinařů.
  • Rozšíření sortimentu produktů v obou kategoriích.
  • Zkvalitnění servisních služeb díky rozšíření servisního oddělení a investicím do moderních technologií.
  • Lepší funkcionality e-shopu pro jednodušší orientaci při nákupu.
 
Právě vedoucím PROFI divize se nově stává Pavel Buchta, který přebírá část pracovní agendy po odchodu Romana Bílka (odkaz na rozhovor s Romanem zde).


 
Věříme, že vám tak budeme poskytovat ještě lepší služby!
 
Děkujeme za vaši přízeň a přejeme úspěšnou sezónu.


Váš Vinařský ráj