Úspěšná účast na rakouském veletrhu Messe Tulln

20. 02. 2024
Autor: Adéla Svídová, Tereza Leško

Začátkem února jsme se vydali na prestižní rakouský veletrh Messe Tulln, který je zaměřený na vinařské a zemědělské potřeby. Na veletrhu jsme prezentovali naši společnost Vinařský Ráj spolu s Kovo Prudík (v zahraničí nově pod názvem &TANKS). I přes to, že jsme celou akci zorganizovali v rekordním čase, celou událost hodnotíme jako velmi úspěšnou.

Úspěšná účast na rakouském veletrhu Messe Tulln

Na našem stánku jsme představili širokou škálu produktů a služeb, které nabízíme. Společně s naším týmem jsme zde prezentovali profesionální lis Willmes, Rotovib Armbruster, čerpadla Caterina a Francesca a širokou paletu nerezových nádrží od naší sesterské společnosti &TANKS.  

Ještě větším potěšením pro nás bylo, že nás na stánku po celou dobu doprovázel obchodní zástupce z firmy Willmes. Víme, že tato kontinuální přítomnost je projevem silného partnerství a vzájemné podpory, které si velice vážíme. 

Jsme také nadšeni, že jsme získali zastoupení pro rakouský trh od několika výrobců našich technologií. Tento krok nás velmi těší a je pro nás důkazem důvěry, kterou do nás vkládají po letech úspěšné spolupráce na českém, slovenském a polském trhu. Jsme hrdí na to, že můžeme představovat jejich kvalitní produkty na rakouském trhu a přispívat k rozvoji tamních vinařství.

Rádi bychom poděkovali všem, kteří se zastavili u našeho stánku. Váš zájem a podpora jsou pro nás velkou motivací a potvrzují nám, že jdeme správným směrem.

Věříme, že naše účast na veletrhu Messe Tulln nám pomůže budovat pozici na rakouském trhu a sdílet s místními vinaři naše produkty a znalosti.

Těšíme se na další setkání a společné projekty. 

Vinařský Ráj a &TANKS 





Bc. Tereza Leško

Strategický marketing
+420 606 360 363 lesko%at%vinarskyraj.cz