Dny otevřených dveří se blíží!

18. 06. 2020
Autor: Leona Petrášová
Očekávané dny otevřených dveří se blíží! A budou našlapanější než kdy dříve. Pojďme se společně podívat, co jsme si pro vás v ráji připravili tento rok.
Dny otevřených dveří se blíží!
Letošní rok jsme museli DOD kvůli okolnostem s koronavirem posunout, za to jsme si ale pro vás připravili našlapanější program.

Dny otevřených dveří začínají v úterý 30. června a v tento den se můžete těšit na představení společnosti Manetech s podtitulem Zemědělství bez chemie. Firma Manetech se zabývá vývojem technologií založených na ekologických principech, což může být pro vinaře, kteří se zajímají o ekologické vinohradnictví, zajímavou částí v našem programu. V 15:00 hodin Vás čeká přednáška na téma Co je vlastně killer faktor kvasinek? 

Ve středu 1. července nás poctí svou návštěvou společnost Ecolab, která nám představí sanitaci ve výrobě vína a ukáže, jak správně provádět hygienu sklepního hospodářství. Na programu tohoto dne bude také uvedení společnosti Biocont, která se zabývá biologickou ochranou rostlin. Jedná se o českou firmu, která již 25 let na trhu radí profesionálním zemědělcům i malým zahrádkářům s postřiky na přírodní bázi. Ve 13:00 hodin se ve své přednášce představí Moravská kvasinka a v 15:00 hodin je na programu přednáška o Ekologické ochraně rostlin.

Ve čtvrtek 2. července přijde na řadu dobře známá francouzská společnost Lamothe-Abiet, která díky svým výzkumným a vývojovým laboratořím vyvinula unikátní a inovativní enologické produkty. Tento rok jsme si pozvali zahraničního zástupce této společnosti Vladimira Dragomira, jež vám rád zodpoví s pomocí naší obchodní konzultantky Ing. Romany Pavlíkové všechny vaše dotazy. V 15:00 hodin se bude konat přednáška na téma Vliv kvasinek na aromatický profil vín. 

Po celou dobu Dní otevřených dveří se můžete těšit opět na ukázku technologií všech úrovní, které vám představí Ing. Pavel Buchta. Nepřijdete ani o ochutnávku vín vyrobených pomocí přípravků Lamothe-Abiet, která byla minulý rok mezi našimi zákazníky velice oblíbená. Těšit se můžete samozřejmě také na slevy, a to 23 % na postřiky, 10 % na veškerý sortiment (sleva neplatí na láhve, sudy, technologie na objednávku a již zlevněné zboží, též se slevy nevztahují na objednávky na eshopu) a 25 % na přípravky Lamothe-Abiet.

Letošní rok budeme během těchto tří dnů soutěžit o poukaz v hodnotě 15 000 Kč do Vinařského ráje. Po celou dobu bude občerstvení, pivo i limo zajištěno. Pro ty nejmenší návštěvníky bude připraven dětský koutek
 

Překonejte společně s námi rekord návštěvnosti z minulých ročníků. Na setkání s vámi se těší Vinařský ráj.

11.JPG

Program Dnů otevřených dveří 2020 

inzerce-A1.png


Minulý rok jste mohli na dnech otevřených dveří ochutnat víno z betonového vejce Nomblot a sudů François Freres, zúčastnit se workshopu Lamothe-Abiet nebo si prohlédnout vystavené technologie. Mimo jiné jste mohli nakoupit náš sortiment za zvýhodněné ceny a třešničkou na dortu byla soutěž o exotickou dovolenou. Přijďte se přesvědčit, že letošní ročník předčí ten minulý. Těšíme se na vás. 

Pro připomenutí pár fotek z minulého ročníku


BeFunky-collage.jpg